Katy Perry en Russell Brand tattoo Anuugacchati Pravaha

by / woensdag, 16 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Katy Perry en Russell Brand hebben nog een manier gevonden om elkaar de liefde te verklaren. De zangeres en komiek hebben dezelfde tatoeage laten zetten.

Katy en Russell hebben allebei ‘Anuugacchati Pravaha’ op hun rechterarm staan. De tatoeage is Sanskriet voor ‘go with the flow’, schrijft de Britse MTV op zijn website. Perry en Brand verloofden zich begin dit jaar tijdens een vakantie in India. Tijdens dezelfde vakantie lieten ze hun relatie zegenen door een Indiase goeroe.

Wanneer Katy en Russell elkaar eeuwige trouw beloven, is niet bekend. Wel hebben de tortelduifjes laten weten dat ze niet zitten te wachten op huwelijkscadeaus. “We hebben allebei een goede baan. Cadeaus zouden te veel van het goede zijn”, zei Brand. Ook lieten de twee weten een kleine bruiloft te willen. Perry loopt in een jurk van John Galliano richting het altaar.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP