Christina Curry negatief over Nicky van Dam

by / woensdag, 16 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Christina Curry heeft geen goed woord over voor haar moeders nieuwe vriend. De 61-jarige Patricia Paay is sinds enkele maanden gelukkig met haar 27-jarige vriend Nicky van Dam. Dochter Christina is iets minder blij met de aanwinst van haar moeder.

“Nu even terug naar mijn moeders toyboy. Daarover ben ik iets minder enthousiast”, schrijft Curry in haar colum in de Hitkrant. Curry ziet in ieder geval geen vaderfiguur in Van Dam. “Ten eerste is hij amper zes jaar ouder dan ik en ten tweede: dat kapsel!”

Toch ziet Curry ook wel de voordelen van het jonge gezelschap van haar moeder. “Aan de andere kant vind ik het ook wel weer heel fijn om mijn moeder zo happy te zien”, geeft ze toe. “Uiteindelijk is dat waar het om gaat.”

De 20-jarige Christina onthult dat ze zelf ook een toyboy aan de haak heeft geslagen. Ze is verliefd op de 17-jarige Josh. “Call me crazy, maar dat heb ik wel verdiend na twee jaar een vriendje te hebben gehad dat ik elke dag ontbijt op bed bracht. Let wel: zonder daarvoor ook maar één kus te krijgen.”

Wat Paay van de uitlatingen van haar dochter vindt is niet bekend. Ze is volgens haar manager woensdag de hele dag in touw voor opnames van ‘Holland’s Got Talent’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Patricia Paay te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Patricia Paay te gaan en clips te bekijken.

TOP