Amerika heeft interesse in Caro Emerald

by / woensdag, 16 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Vanuit de Verenigde Staten is interesse getoond in de muziek van Caro Emerald. De Nederlandse zangeres heeft al een overeenkomst met platenmaatschappijen in Frankrijk en Scandinavië. “In Duitsland hebben we bijna een akkoord met een heel grote partner. Ook in Groot-Brittannië en Spanje is er interesse. Zelfs uit Japan en de Verenigde Staten”, vertelt Emerald in een interview met het AD.

De zangeres moet wennen aan haar nieuw verworven sterstatus. “Ik merk dat mensen me herkennen. Ze kijken, stoppen met praten, maar spreken me niet aan.” Emerald vertelt dat ze daar soms een beetje paranoïde van wordt. “Anonimiteit is een regulier onderdeel van ieders leven. Voor mij niet meer. Daar moet ik ontzettend aan wennen.”

Het leven van Emerald is behoorlijk veranderd sinds zij haar eerste hit ‘Back It Up’ scoorde. “Tot voor kort had ik geen rode cent! Over geld hoef ik me nu niet meer druk te maken.” De zangeres heeft zichzelf een gloednieuwe piano cadeau gedaan. “Als ik eenmaal echt verdien, koop ik hem, hield ik mezelf jaren voor.”

Toch is voor Emerald het grote geld niet het belangrijkst. “Ik weiger te kiezen voor snel geld verdienen nu we de succesformule kennen. Ik wil het vooral goed doen.” De zangeres wil goed nadenken voor ze een tweede plaat uitbrengt. “Ik heb nog geen idee welke kant ik op wil. Wel weet ik dat we rustig aan doen.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Caro Emerald kaarten

Klik HIER om de cd Deleted Scenes from the cutting room floor van Caro Emerald te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP