Ubisoft komt met Michael Jackson game

by / dinsdag, 15 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Fans van Michael Jackson kunnen binnenkort meedansen met de ‘King of Pop’. Computerspelontwikkelaar Ubisoft brengt een dansgame rond Jackson uit. De uitgever maakte op een persconferentie bekend dat fans dit najaar nog voor de televisie kunnen moonwalken en gillend naar hun kruis kunnen grijpen.

De bedoeling is dat gamers de bewegingen van de vorig jaar overleden popster zelf voor de tv gaan kopiëren. “We willen je laten dansen als Michael,” vertelt een woordvoerder. “Doe gewoon de persoon op het scherm na en kijk hoeveel punten je weet te scoren.” Met een camera worden dansbewegingen van de speler geregistreerd en in het spel verwerkt.

Het spel verschijnt in november, samen met een nieuw album met niet eerder uitgebrachte nummers van Jackson. Het dansspel is geschikt voor de Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en iPhone.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om het album This is it DeLuxe Edition van Michael Jackson te kopen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Michael Jackson berichten te gaan.

TOP