Nik Kershaw op Night to Remember 18 september 2010 Den Bosch

by / dinsdag, 15 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Nik Kershaw geeft voor het eerst in 24 jaar een optreden in Nederland. De Britse muzikant in september staat op het podium van ‘Night to Remember’ in Den Bosch.

De 52-jarige Kershaw is vooral bekend van zijn hits ‘I Won’t Let the Sun Go Down on Me’ en ‘The Riddle’. Op het jarentachtigevenement zijn verder onder anderen Rick Astley en Paul Young van de partij. Ook T’Pau en Marc Almond van Soft Cell doen een poging vroegere tijden te laten herleven.

Het is de eerste keer dat ‘Night to Remember’ wordt georganiseerd. De organisatie verwacht zo’n tienduizend muziekliefhebbers. Het evenement vindt op 18 september plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Night to Remember Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP