Extra podium Bospop 2010 zaterdag 10 juli

by / dinsdag, 15 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Bospop krijgt voor de officiële start van het festival een extra podium. De festivalorganisatie verwacht dat veel bezoekers zich vrijdag al op de campings zullen installeren. Het festival gaat zaterdag 10 juli van start.

Voor deze mensen die extra vroeg naar het Limburgse Weert afreizen, wordt vrijdag al een podium neergezet in een 24-uurs cafétent. De Nederlandse band Bail, de Britse bluesrock gitarist Scott McKeon en de Amerikaanse formatie The Texas Hippie Coalition maken vanaf 20.30 uur hun opwachting.

Zaterdag treden onder anderen John Fogerty, The Cranberries en De Dijk op, zondag gevolgd door Billy Idol, Status Quo en Toto. De organisatie verwacht over het hele weekeinde 4500 bezoekers op de festivalcampings.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Bospop kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP