Conrad Murry mag blijven werken

by / dinsdag, 15 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De voormalige arts van Michael Jackson mag zijn vak voorlopig blijven uitoefenen. De rechter besloot dat Conrad Murray werkzaam mag zijn als arts tot hij weer in de rechtszaal moet verschijnen.

De lijfarts moet voorkomen wegens dood door schuld in de zaak van Michael Jackson. Murray zou de zanger een overdosis propofol hebben voorgeschreven. De aanklager wilde dat de arts al zijn werkzaamheden zou staken maar zijn advocaten stelden dat Murray moet kunnen blijven werken om zijn verdediging te kunnen betalen.

Voorwaarde is dat de arts geen propofol meer voorschrijft. De familie van de vorig jaar overleden King of Pop was aanwezig bij de zitting. Zus La Toya liet weten verbaasd te zijn over de uitspraak. “Dit is niet we verwachtten.” Murray kan tot maximaal vier jaar cel worden veroordeeld. Wanneer de arts moet voorkomen is nog niet bekend.

De advocaten van Murray wilden voorkomen dat hij zijn beroep in Californië niet meer zou mogen uitoefenen. De raadslieden vrezen dat intrekking van de licentie leidt tot een domino-effect in andere staten. Murray is naast Californië ook werkzaam in Texas en Nevada.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om het album This is it DeLuxe Edition van Michael Jackson te kopen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Michael Jackson berichten te gaan.

TOP