MTV zoekt Twitterjockey

by / maandag, 14 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Muziekzender MTV wil zijn eerste Twitterjockey introduceren. De zender is op zoek naar een bolleboos op het gebied van sociale media die het publiek dichterbij de hoge bazen van de muziekzender brengt, en andersom.

MTV heeft achttien potentiële kandidaten geselecteerd en heeft er nog twee nodig. De muziekzender vraagt kijkers zich op te geven voor de baan. De twintig deelnemers gaan in een programma met elkaar de strijd aan om de nieuwe Twitterjockey, oftewel tj, te worden.

In het programma moeten de aanstormende tj’s laten zien de juiste persoonlijkheid te hebben en goed te kunnen communiceren met twitteraars. Van de twintig deelnemers gaan uiteindelijk vijf finalisten strijden om de baan, die door de volgers wordt toegewezen. De finale wordt 8 augustus live uitgezonden.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP