Katy Perry in jury Britse X Factor

by / maandag, 14 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Katy Perry neemt plaats in de jury van de Britse ‘X Factor’. De zangeres vervangt het vaste jurylid Dannii Monigue, die met zwangerschapsverlof is. Ook Natalie Imbruglia, Geri Halliwell en Pixie Lott gaan de wannabe popsterren op hun zangkwaliteiten beoordelen.

De zangeressen nemen volgens het Britse muziektijdschrift NME om de beurt plaats achter de jurytafel naast Simon Cowell, Cheryl Cole en muziekmanager Louis Walsh. Ze staan de vaste juryleden bij tijdens de auditierondes in verschillende steden.

Dannii Minogue verwacht deze zomer haar eerste kindje. De 38-jarige zangeres keert na haar bevalling weer terug als de talentjacht de zogeheten bootcampfase ingaat.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP