Gordon blij dat X Factor Jaap slechter scoort dan Lisa Lois

by / maandag, 14 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Gordon is blij dat ‘X Factor’-winnaar Jaap niet even goed scoort als ‘zijn’ Lisa. De zanger zegt gelijk te hebben gehad dat ‘Don’t Stop Believing’ geen goed nummer was voor een ‘X Factor’-finale.

“De single van Jaap is lang niet zo succesvol als die van Lisa. Het nummer kwam in de Top 40 op tien binnen, en niet op een”, zegt Gordon tevreden tegen De Telegraaf. “Wel in de Single Top 100, maar daar is het inmiddels ook naar de zesde plaats gezakt.”

De coach van het talentenjachtprogramma noemt zich een oude muziekvedette die toch gelijk heeft gehad. Lisa’s Leonard Cohen-cover ‘Hallelujah’ deed het volgens Gordon wel goed. “Dat was de bestverkochte single van 2009”, lacht de zanger vanuit Aruba tegen de krant. “En mijn idee…” Gordon komt in september voor het eerst sinds bijna een jaar zelf met een nieuwe single.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Toppers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Gordon te gaan en clips te bekijken.

TOP