Gewonde Patricia Paay: Ik heb geluk gehad

by / maandag, 14 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Patricia Paay moet een engeltje op haar schouder hebben zitten. De 61-jarige spreekt van geluk dat ze slechts een lichte hersenschudding overhield aan haar scooterongeluk afgelopen weekeinde.

Paay zat achterop de scooter bij haar vriend Nicky toen ze een losliggende steen raakten. “We vlogen door de lucht en voor de rest weet ik het niet meer”, vertelt Paay in RTL Boulevard. “Op een gegeven moment deed ik mijn ogen en zag ik mijn vriend boven me hangen. Hij riep: Patricia, Patricia. Ik dacht: waarom doet hij dat?”

“Er lag een plas om me heen met bloed”, reconstrueert Paay. “Ik heb geluk gehad, want ik had ook mijn heup kunnen breken.” Paay hield slechts een lichte hersenschudding over aan het ongeluk. “Ik wist nooit wat een hersenschudding was, maar het is alsof je hersenen los liggen.”
© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Patricia Paay te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Patricia Paay te gaan en clips te bekijken.

TOP