Gerard Joling voelt geen druk WK hit Alweer een Goal

by / maandag, 14 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, WK Voetbal Corner

Gerard Joling voelt geen enkele druk om een Wk-hit te scoren. De zanger heeft op de melodie van zijn hit ‘Ik Leef Mijn Droom’ een nieuwe tekst ingezongen om het Nederlands elftal te ondersteunen, maar ziet lied zelf meer als een grapje.

“Ik ben niet echt een voetbalfan”, geeft de zanger toe in Shownieuws. “Maar ik kijk wel naar alle belangrijke voetbalwedstrijden.” Joling is de beroerdste niet, tijdens het WK hult hij zich braaf in het oranje. “Mijn beddengoed is oranje, toeters en bellen op. Ik doe wel altijd mee. Ik vind wel dat je de mannen moet supporten.”

Het idee voor een speciaal voetbalnummer was een impulsief plan. “Helemaal last-minute. Opnemen en gewoon laten gaan en we zien wel wat er gaat gebeuren. Er zit niet zoveel druk achter.”

“Ik heb niets te winnen en niets te verliezen”, vindt Joling. “Het is eigenlijk meer om de jongens te supporten. Ik weet dat er al 180 duizend WK-liedjes dus waarom zou ik het dan niet doen? Het is een schot voor open doel.” ‘Alweer een Goal’ is alleen als download verkrijgbaar.

© [CopyRight 2010, Novum]

Opzoek naar een leuke oranjehit? Rob Ronalds heeft zijn hit “Haar rode lampie” omgetoverd tot een echte WK hit.

We raden je aan het nummer ” We gaan voor niemand aan de kant” te downloaden.

Klik HIER om We gaan voor niemand aan de kant van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

Klik hier en win de Oranje cd “WK Ons Oranje”

TOP