Deurwaarder legt beslag spullen Lange Frans

by / maandag, 14 juni 2010 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop

Lange Frans raakt mogelijk zijn geluidsstudio kwijt. Een deurwaarder heeft beslag gelegd op onder meer geluids-, computer- en keukenapparatuur. De spullen gaan 8 juli onder de hamer, blijkt uit een executieveilingbericht.

Het management van de 29-jarige rapper doet de verhalen af als onzin. De Belastingdienst zou een fout hebben gemaakt. “We vinden het verschrikkelijk dat Frans op deze manier in het nieuws komt. Het executieveilingbericht moet morgen van internet worden gehaald.” De Belastingdienst was maandag niet direct bereikbaar voor commentaar.

Lange Frans, die werd geboren als Frans Christiaan Frederiks, beweerde in november dat hij jarenlang is opgelicht door zijn vorige manager. De rapper zou vele duizenden euro’s kwijtgeraakt zijn. “Hij beloofde van alles, maar kon niets waarmaken”, zei Frans destijds. De voormalig manager van de rapper heeft de berichten altijd ontkend.

Frans lijkt zich niet al te druk te maken over de eventuele executieverkoop van zijn studio. De rapper maakte anderhalve week geleden via Twitter bekend te gaan genieten van een vakantie. “Ik ga er vanaf morgen een maand tussenuit. Ik zal daarom even niet twitteren, maar ik zal zeker aan jullie denken”, schreef Frans.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lange Frans te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Lange Frans en Baas B te gaan en clips te bekijken.

TOP