Belastingdienst maakt fout: Spullen Lange Frans niet verkocht

by / maandag, 14 juni 2010 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop

De studio van Lange Frans loopt toch geen gevaar. Eerder maandag leek het erop dat spullen uit de studio van de 29-jarige rapper onder de hamer zou gaan. Op internet werd een executieverkoop aangekondigd. Het bleek om een fout van de Belastingdienst te gaan.

De Belastingdienst wil nooit inhoudelijk reageren op individuele zaken, maar is volgens het management van Lange Frans door het stof gegaan. “Het ging om een menselijke fout. Ze hebben excuses aangeboden en het executieveilingbericht is verwijderd van internet.”

Op een deurwaarderssite werd voor 8 juli een executieverkoop aangekondigd. Onder meer geluids-, computer- en keukenapparatuur zou worden geveild. Het management van de rapper deed alle verhalen over de executieverkoop af als onzin.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lange Frans te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Lange Frans en Baas B te gaan en clips te bekijken.

TOP