Jubileumeditie Indian Summer Festival zaterdag 19 juni 2010

by / zondag, 13 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Indian Summer 2010Wat in 2001 begon als een klein evenement in een feesttent voor slechts 750 bezoekers, groeide in een aantal jaar uit tot een serieus en landelijk festival op het recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk met jaarlijks tienduizenden bezoekers. Diverse topartiesten betraden de afgelopen jaren één, of meerdere, van de maar liefst zes podia die het festival rijk is.

Ze bouwden de afgelopen jaren mee aan het positieve en ontspannen imago waar het festival om bekend staat. Opvallend is dat het Indian Summer Festival daarnaast ook ruimte geeft aan liefhebbers van de 80’s & 90’s, heeft het festival een 3 FM Serious Talentstage en zelfs een theater. In een speciale ‘festival area’ komt het groene karakter (en creatieve hart) van het evenement volledig tot uiting.

Volgend weekend beleeft het festival al weer zijn 10e verjaardag en dat het festival nog steeds enorm populair is blijkt wel uit het feit dat er nog maar enkele kaarten beschikbaar zijn.

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Uitverkocht? Indian Summer Festeval kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP