Foto’s Concert Guus Meeuwis Groots met een zachte G 2010

by / zondag, 13 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws
Guus Meeuwis Groots met een Zachte G2

Foto: Paul Groeneveld

Het eerste concert in Eindhoven uit de jubileumreeks “Groots met een zachte G” van Guus Meeuwis is een daverend succes geworden. Vijf jaar geleden starte de Brabantse artiest met zijn concertreeksen in het Philips Stadion en van het begin af aan is het een groot succes te noemen.

Ook dit jaar wordt er weer een aantal optredens gekoppeld aan wedstrijden van het Nederlands elftal. Vooraf aan de optredens kan er in het stadion worden gekeken naar de verrichtingen van de Nederlandse voetballers

Guus Meeuwis Groots met een zachte G

Foto: Paul Groeneveld

Dit jaar zit Guus ook nog eens vijftien jaar in het vak en dat wordt gevierd met andere jubilarissen: Marco Borsato zal een deel van het concert begeleiden, maar ook Rowen Hèze zal van de partij zijn.

Marco Borsato Groots met een zachte G Paul Groeneveld

Foto: Paul Groeneveld

De nieuwe hit van Guus samen met Marco Borsato “Schouder aan Schouder” mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze concertreeks. Wat bijzonder is, is dat de fans en bezoekers uit volle borst met het nummer mee kunnen zingen en dat zij via SMS een linkje kunnen krijgen met de live meegezongen versie van die avond. Als bonus krijgen ze ook nog eens de nieuwe single cadeau.
Foto’s: © pers-fotograaf.eu

Uitverkocht? Guus Meeuwis kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina te gaan van Guus Meeuwis en clips te bekijken.

TOP