Lieke van Lexmond gelukkig met Jeroen Kool

by / zaterdag, 12 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Lieke van Lexmond begint steeds meer vertrouwen te krijgen in haar relatie met miljonair Jeroen Kool. “Langzamerhand ga ik geloven dat dit echt iets wordt”, zegt de 28-jarige actrice zaterdag in De Telegraaf.

Van Lexmond en Kool zijn inmiddels tien weken gelukkig. De tortelduifjes zijn al samen naar Parijs en Ibiza geweest en wonen momenteel vrijwel samen. De actrice logeert regelmatig bij haar nieuwe liefje, omdat haar eigen woning zware rookschade heeft. Toch loopt van Lexmond niet te hard van stapel. Deze week verschenen de twee voor de eerste keer samen in het openbaar. “Ik blijf het heel griezelig vinden om mijn prille liefdesleven met iedereen te delen. Maar ja, we zijn ook gewoon heel gelukkig”, zegt ze.

Connie Breukhoven koppelde van Lexmond en Kool middels een etentje aan elkaar. Kool is vastgoedmiljonair en woont in een villa-appartement aan het Amsterdamse Vondelpark.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


Klik hier om naar de artiestenpagina van Lieke van Lexmond te gaan en een clip te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Lieke van Lexmond te gaan.

TOP