Karin Bloemen naakt door de tuin bij winst Oranje

by / zaterdag, 12 juni 2010 / Published in Nieuws

Karin Bloemen is al helemaal in de stemming voor het WK Voetbal. De zangeres grapt dat ze wanneer het Nederlands elftal wereldkampioen zou worden naakt door de tuin gaat rennen. Dit schrijft Patricia Cortie vandaag in De Telegraaf.

Karin gaat de wedstrijd tegen Denemarken maandag thuis op de bank kijken. Ze doet dit in een oranje jurk. De wedstrijd tegen Japan kan ze helaas niet live volgen, dan staat ze in de Beurs van Berlage voor de Veteranendag. 24 juni staat Bloemen in de Bijenkorf om haar cd te promoten. De zangeres weet echter niet of dit doorgaat. Het valt namelijk samen met de wedstrijd van Oranje tegen Kameroen.

Door: oranjemuziek.nl

Opzoek naar een leuke oranjehit? Rob Ronalds heeft zijn hit “Haar rode lampie” omgetoverd tot een echte WK hit.

We raden je aan het nummer ” We gaan voor niemand aan de kant” te downloaden.

Klik HIER om We gaan voor niemand aan de kant van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

Klik hier en win de Oranje cd “WK Ons Oranje”

TOP