Yolanthe en Wesley maken elkaar wereldwijs

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder maken elkaar wereldwijs. Zo laat de voetbalvrouw haar verloofde regelmatig nieuwe dingen proeven. Maar Yolanthe hecht ook waarde aan traditionele huiselijkheden.

“Stom voorbeeld misschien, maar neem balsamicoazijn. Dat zwarte spul over je sla? Dat moet ik echt niet”, imiteert Yolanthe haar ‘Wes’ in tijdschrift Flair. “Ik wilde dat hij het zou proberen en nu is hij verslaafd. Hij doopt zijn hele brood erin. Zo maken we elkaars wereld groter.”

Ondanks hun verruimende capaciteiten houdt Yolanthe ook van tradities in huis. “In Milaan ben ik huiselijker. Daar kan ik me op Wesley focussen: dan kook ik, doe boodschappen, maak ik schoon. Ik ben heel ouderwets daarin. Schoonmaken vind ik geen taak voor een man. Wesley is wel iemand die zelf de stofzuiger pakt. Ja echt, dat doet hij gewoon.”

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar alle berichten van Yolanthe te gaan.

TOP