“Overleden vader Yolanthe toch bij bruiloft”

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Yolanthes overleden vader is toch een beetje bij de trouwerij van de voetbalvrouw. “We hebben foto’s laten inlijsten die bij de bruiloft in de kerk komen te hangen”, onthult Yolanthe in een interview met Flair.

Niet alleen Yolanthes vader, ook haar neefje en Wesleys overleden oom zijn ingelijst. “Hij was als een tweede vader voor Wes”, zegt Yolanthe. “We gaan nu trouwen en daar zal ik mijn vader heel erg bij missen.”

Vlak voordat de voetbalvrouw richting het altaar loopt, brengt ze nog een bezoek aan Ibiza. Op het Spaanse eiland werd Yolanthe 25 jaar geleden geboren, in 2007 blies haar vader er zijn laatste adem uit. “Ibiza is mijn tweede thuis, eens in de zoveel tijd wil ik daar gewoon even zijn.”

Yolanthe kreeg het reisje cadeau van haar aanstaande. “Ik kwam daar altijd voor mijn vader. Toen hij net overleden was, vond ik het moeilijk. Maar het is nu twee jaar geleden en geeft weer een goed gevoel om daar te zijn. Als m’n vliegtuig landt, denk ik: Pap, ik ben er weer.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar alle berichten van Yolanthe te gaan.

TOP