Lady Gaga steekt middelvinger op naar Honkbalpubliek

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Lady Gaga heeft zich tijdens een honkbalwedstrijd in New York van een minder vrolijke kant laten zien. De zangeres werd donderdag door het sportpubliek uitgejoeld nadat ze halverwege de wedstrijd in het stadion arriveerde.

De 24-jarige zangeres liet hierop duidelijk weten niet gediend te zijn van het commentaar door de overkant van het stadion haar middelvinger te laten zien. Op internet zijn inmiddels foto’s opgedoken waarop te zien is hoe ze haar ongenoegen uit.

Op de foto’s is verder te zien hoe Gaga zich vermaakt met haar vrienden en bier. Gaga vertrok niet veel later en mistte daardoor de tweede wedstrijd tussen de New York Mets en de San Diego Padres. De zangeres is in New York om de diploma-uitreiking van haar zusje bij te wonen.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lady Gaga te gaan.

TOP