Joe Jackson kwaad op concertorganisator AEG

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Joe Jackson heeft zijn pijlen gericht op de organisator van de ‘This is It’-concerten. Volgens de vader van Michael Jackson heeft het bedrijf zijn zoon misbruikt op een manier die tot zijn dood leidde. De King of Pop stierf drie weken voor aanvang van de concertreeks.

Joe Jackson claimt dat concertorganisator AEG Jackson keihard liet werken, terwijl ze op de hoogte waren van zijn medicijnverslaving en zijn slechte conditie. AEG zou tevens een dosis medicijnen hebben voorgeschreven aan de popster via diens lijfarts Conrad Murray.

Jackson zou zijn klacht volgens entertainmentwebsite TMZ niet direct bij het bedrijf neerleggen, maar zijn beklag via de medische tuchtraad van Californië doen. Hij houdt Murray verantwoordelijk voor de dood van zijn zoon, omdat hij uiteindelijk de medicijnen gaf. De arts wordt al officieel verdacht van dood door schuld.

De advocaat van Murray bevestigt het verhaal niet. “Joe Jacksons advocaat heeft wat vragen over AEG’s betrokkenheid in de laatste dagen van Michael Jacksons leven en dat mag.” AEG was niet bereikbaar voor commentaar.

Dokter Murray mag in de staten Californië en Texas geen verdovende middelen meer voorschrijven. Dat geldt ook voor propofol, het narcosemiddel waar Jackson aan stierf. Donderdag kreeg hij dezelfde restrictie in Nevada.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om het album This is it DeLuxe Edition van Michael Jackson te kopen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Michael Jackson berichten te gaan.

TOP