Jan Smit krijgt single Terug in de tijd uitgereikt bij VI Oranje

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Gisterenavond reikten Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp -het presentatietrio van het RTL7 televisieprogramma V.I. (Voetbal International)- het eerste exemplaar van de nieuwe single “Terug In De Tijd” uit aan Jan Smit.

De single is bijzonder omdat deze verpakt is in een speciale, in gelimiteerde oplage gedrukt, fotoboekje. In het prachtige fotoboekje, dat gemaakt is in samenwerking met Albelli, staan ongeveer 50 privéfoto’s uit Jans jeugdjaren. “Terug In De Tijd” ligt vanaf vandaag in de winkel.


Klik hier om het album Leef
van Jan Smit te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP