Guus Meeuwis: Nederland kan Wereldkampioen voetbal worden

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, WK Voetbal Corner

Guus Meeuwis is naar eigen zeggen een rasoptimist. De zanger combineert zijn concerten met de eerste WK-wedstrijden van het Nederlands elftal. Meeuwis heeft goede hoop. “We kunnen wereldkampioen worden”, zegt hij in De Telegraaf. “Er moet heel veel meezitten, maar het kan.”

Meeuwis staat maandag, als Nederland de eerste poulewedstrijd tegen Denemarken speelt, in het Eindhovense Philips Stadion. “Meteen na het eindsignaal start mijn concert. Dat de stemming minder zou worden als ze verliezen? Daar wil ik niet eens over praten.” Een paar dagen later trakteert Meeuwis zijn fans weer op een voetbalwedstrijd, volgende week zaterdag speelt Nederland tegen Japan.

Guus viert dit jaar zijn vijftienjarig artiestenjubileum en het eerste lustrum van zijn stadionconcerten. De 38-jarige zanger is nog lang niet klaar. “De rek is er nog niet uit. Ieder jaar wordt het leuker en leuker.” Ook volgend jaar staat Meeuwis weer in de stadions. “Als je mij dat vijftien jaar geleden had verteld, toen ik met Vagant uit de collegebanken werd getrokken, had ik je hard uitgelachen.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Guus Meeuwis kaarten

Opzoek naar een leuke oranjehit? Rob Ronalds heeft zijn hit “Haar rode lampie” omgetoverd tot een echte WK hit.

We raden je aan het nummer ” We gaan voor niemand aan de kant” te downloaden.

Klik HIER om We gaan voor niemand aan de kant van Rob Ronalds te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

Klik hier en win de Oranje cd “WK Ons Oranje”

TOP