Gordon wil Nederlands elftal steunen bij WK voetbal finale 2010

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nederlandstalig-Pop, Nieuws, WK Voetbal Corner

Gordon wil afreizen naar Zuid-Afrika als Nederland de finale van het WK haalt. De zanger wil er wel bij zijn als Oranje in de halve of hele finale staat. Andere collega’s zijn minder enthousiast over het toernooi en het Nederlands elftal.

De zanger, die een huis heeft in Kaapstad, zegt niet op te willen treden tijdens het voetbalfestijn. “Als ik ga, ga ik om ze toe te juichen”, zegt Gordon tegen NLtracks. Collega Ruth Jacott heeft daarentegen geen behoefte om naar het zuiden van Afrika af te reizen. “Ik heb genoeg te doen hier”, vertelt de zangeres. Jacott zegt ook geen echte voetbalfan te zijn. “Maar bij het EK of WK kijk ik wel. Thuis, met de familie.”

De zangeres is overigens niet positief gestemd over de aanstaande prestaties van het Nederlands elftal. “Ik denk niet dat we gaan winnen”, zegt Jacott. Gerard Joling heeft nog wel het minst met voetbal. Gevraagd naar zijn voetbalmoment antwoordt de zanger: “Dat ik met al die jongens onder de douche mag staan, dat zou echt mijn voetbalmoment zijn.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Opzoek naar een leuke oranjehit? Rob Ronalds heeft zijn hit “Haar rode lampie” omgetoverd tot een echte WK hit.

We raden je aan het nummer ” We gaan voor niemand aan de kant” te downloaden.

Klik HIER om de WK hit van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

Klik hier en win de Oranje cd “WK Ons Oranje”

TOP