Frans Bauer op bezoek bij Rotterdamse basisschool

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Frans Bauer heeft 360 leerlingen van een Rotterdamse basisschool een hart onder de riem gestoken. De volkszanger ging donderdag op bezoek bij een school in de wijk Pendrecht, een van de veertig Vogelaarwijken.

“Het was ronduit vertederend om te zien hoe Frans met de kleuters omging”, zegt de schooldirecteur na afloop. “En het was fascinerend om hem aan de gang te zien met de oudere leerlingen.” Bauer wilde de leerlingen inspireren. “Hij heeft bewezen dat je iets kunt bereiken als je van kinds af aan energie in je eigen dromen stopt”, zegt de directeur.

Frans was onder de indruk van de kinderen. “Als ik maar voor een of twee kinderen het verschil maak, is onze middag al geslaagd.” Bauer bezocht de school op uitnodiging van het Sterrenfonds, dat jongeren graag een steuntje in de rug geeft.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Voor elke dag van Frans Bauer te kopen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Frans Bauer te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Frans Bauer te gaan.

TOP