Fergie (Black Eyed Peas) Flirt met Nelson Mandela

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Black Eyed Peas-zangers Fergie heeft er een bewonderaar bij. De zangeres zegt in Zuid-Afrika geflirt te hebben met niemand minder dan Nelson Mandela.

De Amerikaanse groep gaf in Johannesburg een optreden tijdens het openingsconcert van het WK. De 35-jarige zangeres ontmoette de voormalige president tijdens het bezoek aan Zuid-Afrika en vertelt dat hij met haar flirtte. “Het was een van de mooiste momenten uit mijn leven.” De zangeres zegt terug te hebben geflirt met de 91-jarige Mandela.

De bandleden zeggen geraakt te zijn door het samenkomen van zoveel verschillende landen. “Twintig jaar geleden was dit niet mogelijk geweest in Zuid-Afrika.”, zegt Fergie. “De apartheid is nog niet eens zo lang geleden” Tijdens het openingsconcert gaven ook Alicia Keys, Shakira en Juanes een optreden.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Klik HIER om de Wk hit van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

Klik hier en win de Oranje cd “WK Ons Oranje”

TOP