Ellen ten Damme en Urbanus in film Altijd Tevreeden

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Ellen ten Damme zal naast Urbanus te zien zijn in de nieuwe film ‘Altijd Tevreeden’. De Belgische komiek gaat de film medeproduceren. Voor Ellen is een grote rol weggelegd, vertelt Urbanus in een interview met De Standaard.

‘Altijd Tevreeden’ speelt zich af in 1917. De 61-jarige komiek speelt zelf de hoofdrol. “Ik speel een duivenmelker. Via zijn duiven raakt hij betrokken in de oorlog, omdat ze werden ingezet voor de communicatie. Het wordt een mix van humor, ontroering, spanning en mooie beelden.”

Het filmproject greep in januari nog naast een subsidie. Die is inmiddels wel binnen, ‘Altijd Tevreeden’ kreeg een cheque van 650 duizend euro. “Het totaalbudget is geschat op 3,5 tot vier miljoen euro”, zegt Urbanus. “Omdat we in Nederland coproductiesteun gaan vragen, moet er zeker een grote rol in zitten voor een Nederlander. Dat wordt Ellen ten Damme.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik hier om de cd Durf Jij? van Ellen ten Damme te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Ellen ten Damme te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Ellen ten Damme te gaan en clips te bekijken.

TOP