DVD K3 Mamasé Show is goud

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in Kids, Nieuws

De dvd van de ‘Mamasé’-show van K3 heeft de gouden status behaald. Het schijfje ging binnen twee weken ruim veertigduizend keer over de toonbank. Om goud te behalen moeten er minstens dertigduizend exemplaren worden verkocht, dus dat betekent feest voor de Belgische kinderpopgroep.

De dvd bevat opnames van de show waarmee de groep afgelopen tijd door België en Nederland toerde. Het was de eerste tournee voor de Nederlandse Josje Huisman, die een plek in de groep verwierf door haar deelname aan de talentenjacht ‘K2 Zoekt K3’.

In februari beviel zangeres Karen van een zoontje, waardoor de hele groep met verlof ging. In mei pakten de drie dames hun bezigheden weer op. K3 werkt momenteel aan een nieuwe dvd en start binnenkort met de opnames voor een K3-sitcom. De serie is in het voorjaar van 2011 op televisie te zien.

© [CopyRight 2010, Novum/AP]


Klik hier om de dvd Mamasé Show
van K3 te bestellen

Uitverkocht? K3 kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van K3 te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van K3 te gaan.

TOP