Backstreet Boys boycotten BP

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De Backstreet Boys tanken voorlopig niet meer bij de tankstations van oliemaatschappij BP. De boyband besloot het bedrijf te boycotten in verband met het ernstige olielek in de Golf van Mexico. De groep is momenteel aan het toeren om hun nieuwe album ‘This is Us’ te promoten. Eerder gaf de Amerikaanse metalband Korn al aan de oliemaatschappij links te laten liggen.

“Ik sta perplex van wat ik heb gezien”, sprak Nick Carter volgens nieuwszender CNN. “Ik ben altijd een zeeactivist geweest en foto’s van dieren besmeurd met olie breken mijn hart.”

“We hebben net in Biloxi gespeeld en de inwoners daar zijn ontzettend ongerust”, vulde bandlid Brian Littrel aan, die schrok van de ravage die hij aantrof in de kustplaats. “Deze boycot gaat over het maken van een statement. We willen mensen laten weten wat wij voelen en dat wij ergens voor staan.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP