Album Christina Aquilera Bionic hoog in Album top 100

by / vrijdag, 11 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Christina Aguilera kan tevreden zijn over haar muzikale prestaties in Nederland. Haar album ‘Bionic‘ is deze week binnengekomen op nummer zes in de Album Top 100. In de Verenigde Staten blijft het verwachte succes van de zangeres uit.

De videoclip bij haar single ‘Not Myself Tonight’ doet verdacht veel denken aan de stijl van Lady Gaga. De sm-achtige clip werd niet door iedereen gewaardeerd. Toch kwam de single in Nederland op een achttiende plek terecht. In Amerika behaalde het nummer slechts de 23e positie.

“Ik maak er een grote show van. Ik gebruik decors en kostuums en er zit een geweldige choreografie achter de dansnummers. Het is een enorme productie, maar ik heb het gevoel dat de tijd er nog niet rijp voor is”, verklaart Aguilera het tegenvallende succes in haar thuisland. “Het wordt nog groter en beter als ik tijd heb om het goed te plannen.”

De vergelijking met Lady Gaga legt Aguilera anders uit dan menig criticus. “Ik heb altijd al de grenzen opgezocht en risico’s genomen”, vindt de zangeres. “Ik denk dat dat nu meer dan ooit geaccepteerd is. Dus ik heb respect voor haar.”

© [CopyRight 2010, Novum/AP]

Klik HIER om de cd Bionic van Christina Aquilera te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP