Wesley Sneijder in tranen om tattoo Yolanthe

by / donderdag, 10 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Wesley Sneijder kreeg woensdag een bijzonder verjaardagscadeau van zijn verloofde. Yolanthe Cabau van Kasbergen liet een liefdesverklaring op haar rug tatoeëren. “Wesley was ontroerd”, vertelt de aanstaande bruid donderdag aan Telegraaf.

Yolanthe vloog naar Zuid-Afrika om haar nieuwe lichaamsversiering aan haar verloofde te presenteren. In Johannesburg bereidt Wesley zich met het Nederlands elftal voor op het WK voetbal. Bondscoach Bert van Marwijk gunde Wesley en Yolanthe tien minuten privacy, volgens De Telegraaf een uitzondering. De rest van de spelersvrouwen zien hun mannen pas donderdagmiddag.

“Ik wil laten zien dat ik voor eeuwig van hem ben”, legde Yolanthe haar tatoeage uit. Wat de 25-jarige voetbalvrouw op haar lichaam heeft laten zetten, blijft geheim. De liefdesverklaring staat op Yolanthes onderrug, vlak boven haar bil en zal meestal bedenkt zijn. “Het is iets voor Wes en mij.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar alle berichten van Yolanthe te gaan.

TOP