Susan Boyle zingt voor Paus Benedictus XVI

by / donderdag, 10 juni 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws

Susan Boyle treedt later dit jaar waarschijnlijk op voor de paus. Benedictus XVI brengt in september een vierdaags bezoek aan Groot-Brittannië. Volgens de katholieke kerk in Schotland is het zeer waarschijnlijk dat Boyle de geestelijk leider toezingt.

De onderhandelingen zijn nog in volle gang, maar het lijkt erop dat Boyle op de planken staat tijdens een openluchtmis. Dat doet een woordvoerder van de Schotse katholieke kerk uit de doeken. De openluchtmis vindt op 16 september plaats in Glasgow.

Tijdens zijn vierdaagse bezoek brengt Benedictus XVI ook een bezoek aan het Britse parlement en verklaart hij een kardinaal zalig. Het is voor het eerst sinds 1982 dat een paus Groot-Brittannië bezoekt.

Susan Boyle werd vorig jaar in een klap wereldberoemd dankzij haar deelname aan ‘Britain’s Got Talent’. Haar auditie werd miljoenen keren bekeken via YouTube. De 49-jarige huisvrouw uit Schotland verloor de finale van de talentenjacht, maar tekende toch een platencontract. Boyles debuutplaat vloog wereldwijd over de toonbanken.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de cd I Dreamed A Dream
van Susan Boyle te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Susan Boyle te gaan.

TOP