Kaarten Concerten Guus Meeuwis Groots met een zachte G 17 en 18 juni 2011

by / donderdag, 10 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Guus Meeuwis heeft nog lang geen genoeg van zijn ‘Groots met een Zachte G’-concerten. De Brabantse zanger maakt donderdag bekend dat hij ook volgend jaar in het Eindhovense Philips Stadion te vinden zal zijn. De voorverkoop voor de shows gaat vrijdagavond van start.

Meeuwis viert dit jaar het eerste lustrum van de ‘Groots met een Zachte G’-shows. Dit weekeinde staat de Brabander voor het vijfde jaar op rij in het Philips Stadion. Vorig jaar stond Meeuwis voor het eerst in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen; daar trapte hij afgelopen zaterdag de lustrumconcerten af. “Het was in één woord geweldig”, jubelt Meeuwis. “De mensen, de sfeer en de zon maakten de avond tot een belevenis om nooit te vergeten.”

De 38-jarige Meeuwis viert dit jaar dubbel feest. Naast het lustrum van zijn stadionconcerten viert de Brabander zijn artiestenjubileum. Meeuwis zit vijftien jaar in het vak. Speciaal voor de stadionconcerten schreef de zanger een ‘jubileumlied’. Met de bewerking van ‘Lang Zal Ze Leven’ opent Meeuwis de show.

De ‘Groots met een Zachte G’-concerten vinden volgend jaar plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni. Of Meeuwis voor het derde jaar op rij naar het noorden trekt, is nog niet bekend. De kaartverkoop voor de shows van volgend jaar gaat vrijdagavond van start. Via een speciale presale kunnen fans donderdag al tickets kopen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Guus Meeuwis kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina te gaan van Guus Meeuwis en clips te bekijken.

TOP