Gordon en Dan Karaty in jury Holland’s Got Talent

by / donderdag, 10 juni 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Patricia Paay krijgt in de jury van ‘Holland’s Got Talent’ gezelschap van twee mannen. Gordon en choreograaf Dan Karaty schuiven aan achter de desk van de talentenjacht. “Makkelijk om mee te werken, omdat ze beiden zeer professioneel zijn”, oordeelt Paay in De Telegraaf.

Het had weinig gescheeld of Patricia was verenigd met haar ex Adam Curry. Ook zijn naam stond op het lijstje van potentiële juryleden. “RTL 4-programmadirecteur Erland Galjaard had een lijstje opgesteld, daarop stond ook Adam. Eerst vond ik het wel vreemd, maar algauw leek het mij eigenlijk wel leuk”, vertelt Patricia.

De 61-jarige diva denkt dat zij en Adam een voorbeeld hadden kunnen zijn. “Dat een ingewikkelde scheiding niet hoeft te betekenen dat je niet kunt samenwerken.” Als Adam was aangeschoven, had Gordon zich tussen Curry en Paay opgeworpen. “Ik had wel als een scheiding in het midden willen zitten”, grapt de 41-jarige Topper.

Uiteindelijk viel de keus op choreograaf Dan Karaty, die eerder in de jury’s van ‘So You Think You Can Dance’ en ‘My Name is Michael’ zat. “Het was te ingewikkeld”, zegt Paay over het wegstrepen van Adam.

Gordon en Patricia kijken uit naar de show, die verhuisde van SBS naar RTL. De familiezender hoopt dat ‘Holland’s Got Talent’ deze zomer al van start kan gaan. “Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zoveel heb met circus”, biecht Gordon op. “Maar ik kan wel vertellen of iets amusementswaarde heeft.”

Patricia schat in dat ze zich kostelijk gaat amuseren met de Topper. “Met lachebekjes als Gordon en ik beland je natuurlijk sowieso onder tafel.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Toppers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Gordon te gaan en clips te bekijken.

TOP