Yolanthe laat tattoo zetten

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een tatoeage laten zetten. De presentatrice liet het plaatje woensdag zetten bij tatoeëerder Dick de Wit in Utrecht. Yolanthe zou de tattoo speciaal voor de verjaardag van Wesley hebben genomen.

Yolanthe zou een spreuk hebben laten tatoeëren. Het plaatje werd op haar rug gezet, vertelt een medewerker van de tatoeageshop aan Novum Nieuws. Haar verloofde Wesley Sneijder liet er al vaker diverse afbeeldingen op zijn lijf vereeuwigen.

Cabau van Kasbergen zou het vliegtuig naar Zuid-Afrika hebben gepakt om haar jarige verloofde te verrassen. Speculaties over een verjaardagscadeau lijken met de kersverse tatoeage te worden beantwoord.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

Klik hier om naar alle berichten van Yolanthe te gaan.

TOP