Twee videoclips Jurk! Niemand

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Release Clips, TV Clips

De heren van Jurk! hebben hun nieuwste single ‘Niemand’ voorzien van twee videoclips. Met de filmpjes hopen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven meer helderheid te verschaffen over het nummer. “We kregen heel veel vragen”, legt Van de Ven uit aan muzieksite NLtracks.

‘Niemand’ gaat over een jongen die wordt gepest door zijn klasgenootjes. Aan het eind van het nummer gaat de knul voor de klas staan en haalt hij iets onder zijn jas vandaan. “Veel mensen vroegen wat hij onder zijn houtje-touwtjejas uit haalt. Daar hebben we mogelijkheden voor bedacht”, zegt Van de Ven.

De clips van Jurk! zorgden dit weekeinde voor veel speculaties tijdens het festival Midzomerzaan. “Een mes of de verzamelde werken van Bach”, antwoordde Wouter Hamel op de vraag wat de jongen onder zijn jas vandaan tovert. “Ik denk een fles whisky”, gokte Karin Bloemen.

Op internet is inmiddels te zien waarmee de knul naar school gaat. In de ene videoclip stapt hij met een zelfgefabriceerd stel vleugels naar zijn klas en vliegt hij het lokaal uit. De andere versie loopt minder vredelievend af. Hierin neemt de jongen een vuurwapen mee naar school en schiet hij zijn leraar neer.

© [CopyRight 2010, Novum]

Jurk – Niemand versie 1

Jurk Niemand versie 2

Uitverkocht? Jurk kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP