Tatjana Simic over verkiezingen

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Op de dag dat Nederland een nieuw parlement kiest, staat Tatjana Simic niet in een stemhokje. “Nee ik ga niet stemmen, ik woon in België”, buldert de blondine van het lachen. “De hele dag kan me gestolen worden”, zegt Tatjana voor de camera van Novum Nieuws.

Hoewel de blondine, die woensdag haar 47e verjaardag viert, niet stemt is ze wel goed op de hoogte van de Nederlandse politiek. “Nederland is niet meer het land waar ik dertig jaar geleden naartoe ging. Er zijn bepaalde dingen waarvan ik denk: waar is Nederland gebleven?”

Tatjana noemt ons land ‘van god los’. “Waar kun je ’s avonds nog over straat lopen en je veilig voelen?” De blondine voelt dan ook wel wat voor de opvattingen van Geert Wilders. “Ik begrijp hem heel goed. Ik ben meestal optimistisch, maar dit keer heb ik zoiets van: zoek het allemaal maar uit.”

Als het aan Tatjana ligt, komt er een enorme coalitie. “Rutte, Cohen, Verdonk en Wilders. Ze hebben allemaal gelijk én ongelijk. Ik zou zeggen: kies voor al die mensen en pik bij allemaal de goede eigenschappen eruit. Maar ja, zo werkt het niet.”

Ondanks dat ze niet gaat stemmen, weet de jarige blondine precies hoe haar dag eruit gaat zien. “Ik ga lekker uit eten met Ronny en me niet druk maken om de verkiezingen.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Tatjana te gaan en een clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Tatjana te gaan.

TOP