Sascha Visser en meisjes

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Sascha Visser wringt zich niet in allerlei bochten om de aandacht van vrouwen te trekken. “Ik hoef er nu minder hard voor te werken om een leuk meisje te versieren”, vertelt de TMF-presentator in een interview met Grazia.

“Je raakt verwend als de mooiste meisjes op je af komen terwijl je er weinig voor hoeft te doen”, gaat Visser verder. “Ik denk dat ik niet snel meer verliefd zal worden. Ik vind het waanzinnig om het spelletje van versieren te spelen en kan nog niet trouw blijven.”

Voor aandacht van het andere geslacht hoeft Visser dan niet veel moeite te doen, zijn lichaam strak houden kost hem veel meer moeite. “Dat sixpack ben ik al een tijdje kwijt. Toen ik op mijn 17e met voetbal stopte, ging ik in een jaar van zestig naar tachtig kilo”, vertelt de 21-jarige.

“Mijn lekkerste broek veranderde onbedoeld in een te krappe skinny jeans. Daar baalde ik enorm van, ook al ben ik niet ijdel.” Visser, die niet alleen presenteert maar ook acteert, laat geregeld zijn oog vallen op een oudere vrouw. “Ik kan met open mond kijken naar vrouwen die minstens tien jaar ouder zijn dan ik.”

Die dames hoeven van de 21-jarige niet onder het mes. “Ik ben tegen plastische chirurgie omdat ik vind dat imperfecties als een rimpeltje of een litteken een vrouw mooi kunnen maken.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP