Nieuwe cd Recovery Eminem uitgelekt

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Buitenlands, CD Releases, Nieuws, Rap & Hiphop

De nieuwe cd van rapper Eminem is twee weken voor de officiële verkoopdatum uitgelekt. ‘Recovery’ zou vanaf op 22 juni in de winkels liggen, maar was maandag al te vinden op internet. Op de website van Eminem blijft 22 juni als releasedatum staan.

Eminem bracht vorige week de single ‘Won’t Back Down’ uit, een duet met Pink. Zaterdag lanceerde de rapper officieel zijn nummer ‘Not Afraid’. In de videoclip suggereert hij zelfmoord te plegen. De 37-jarige loopt, al rappend over de problemen in zijn leven, langzaam naar de rand van een dak toe.

‘Recovery’ is de opvolger van Eminems comebackalbum ‘Relapse’ uit 2009. Hij kondigde toen aan ook een ‘Relapse 2’ te willen maken met producent Dr. Dre. Toen de twee eenmaal aan het werk waren, kreeg het album toch een ander geluid en noemden ze het ‘Recovery’.

© [CopyRight 2010, Novum]

Tracklist:

1. Cold Wind Blows
2. Talkin’ 2 Myself Feat. Kobe
3. On Fire
4. Won’t Back Down Feat. Pink
5. W.T.P.
6. Going Through Changes
7. Not Afraid
8. Seduction
9. No Love Feat. Lil Wayne
10. Space Bound
11. Cinderella Man
12. 25 To Life
13. So Bad
14. Almost Famous
15. Love The Way You Lie Feat. Rihanna
16. You’re Never Over

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP