“Marco Borsato de ideale vader”

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Nederlandse moeders zouden het liefst een kind willen van Marco Borsato. Ook Chris Zegers en Barry Atsma vallen in de smaak. Dat meldt Mama magazine woensdag na een enquête waar vijfhonderd moeders aan meededen.

Hoewel Marco Borsato, die al drie kinderen heeft, wordt gezien als ideale vader, zouden de Nederlandse moeders niet graag het bed met hem delen. Die eer gaat naar de 39-jarige en kinderloze Chris Zegers. Ook met Barry Atsma en Xander de Buisonjé zouden veel vrouwen graag een spannende nacht willen beleven. De 43-jarige Borsato komt niet voor in de lijst.

De moeders werden niet alleen bevraagd over hun ideale Nederlandse vaders. Brad Pitt prijkt bovenaan de lijst van buitenlandse sterren. Pitt, die zes kinderen heeft met actrice Angelina Jolie, wordt op de voet gevolgd door Johnny Depp en George Clooney. Clooney wordt het vaakst genoemd als buitenlandse ster waar moeders graag seks mee zouden willen hebben. Brad Pitt eindigde op de tweede plek, Jude Law werd derde.

De dames deden ook een boekje open over hun seksleven en uitgaansrituelen. Zo geeft negentien procent van de ondervraagde moeders aan wel eens harddrugs te gebruiken.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Marco Borsato kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Marco Borsato te gaan.

Klik hier om naar alle berichten van Marco Borsato te gaan.

Klik hier om meer video nieuws berichten te bekijken.

TOP