Lieke van Lexmond Beauty of the Year

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Lieke van Lexmond is door de lezers van Glamour verkozen tot Beauty of the Year. De 28-jarige brunette liet Eva Jinek, Anna Drijver, Georgina Verbaan en Doutzen Kroes achter zich. Barry Atsma won bij de mannen. Hij versloeg Chris Zegers, Jan Kooijman, Michiel Huisman en Kane-gitarist Dennis van Leeuwen.

Ruben Nicolai en Suzanne de Jong reikten ‘The Glammies’ dinsdagavond uit in Paradiso in Amsterdam. The Glammies voor de meest spraakmakende personality’s en favoriete beautyproducten van het jaar werden voor de tweede keer uitgereikt.

Lexmond was duidelijk favoriet bij de vrouwen. Toen zij met haar vriend Jeroen Kool de roze loper betrad stormden de cameraploegen op haar af. Het paar vond dit niet erg, “Het is toch een eer dat al die mannen mij willen vastleggen?”, tekende Spits op uit Liekes mond.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


Klik hier om naar de artiestenpagina van Lieke van Lexmond te gaan en een clip te bekijken.

TOP