Laura Vlasblom Paulette in musical Legally Blonde

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Laura Vlasblom duikt na jaren het theater weer in voor een musical. De 41-jarige zangeres heeft een rol in ‘Legally Blonde’ gekregen, laat producent V&V Entertainment woensdag weten.

“Ik vind het buitengewoon leuk om na jaren weer het theater in te gaan met een musical”, reageert Vlasblom. “Het lijkt mij een heerlijke uitdaging. Ik was vereerd toen ik voor de rol werd benaderd.” Producent Albert Verlinde wijst op de vlieguren die Vlasblom maakte als zangeres en actrice. “Als zij het toneel betreedt, staat er ook iemand.”

Vlasblom neemt in ‘Legally Blonde’ de rol van Paulette voor haar rekening. De kapster is een goede vriendin van hoofdrolspeelster Elle Woods en voorziet de blondine van het nodige liefdesadvies. ‘Legally Blonde’ moet dit najaar in première gaan.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP