Katy Perry: Clip Lady Gaga Alejandro is Godslastering

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Katy Perry heeft geen goed woord over voor de nieuwe videoclip van haar collega Lady Gaga. De zangeres noemt de clip bij Gaga’s single ‘Alejandro’ godslasterend. In de video verwijst Lady Gaga op dubieuze wijze naar de katholieke kerk.

In de clip draagt Gaga een latex habijt, sabbelt ze op rozenkransen en paradeert ze rond met een religieus kruis voor haar eigen kruis. “Godslastering als entertainment gebruiken is net zo goedkoop als een cabaretier die een grap over scheten maakt”, twitter Perry.

Gaga staat bekend om haar controversiële uitingen. In haar vorige clip ‘Telephone’ zat geweld en verscheen de zangeres naakt. Katy Perry is zelf ook niet bepaald onschuldig. In haar nieuwste clip ‘California Curls’ worden haar borsten bedekt door cakejes.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lady Gaga Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lady Gaga te gaan.

TOP