Jurk! (Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven) clubtoer

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven gaan op clubtoer door Nederland. De twee, die optreden onder de naam ‘Jurk!’, staan vanaf 2 december in verschillende grote zalen in Nederland, waaronder Tivoli, Paradiso en Paard van Troje. In de show van het duo speelt Twitter opnieuw een grote rol.

Bezoekers kunnen een dag voor de show een Twitterbericht naar Jeroen van Koningsbrugge sturen. Uit de berichten wordt een selectie gemaakt, die wordt verwerkt in een nummer dat speciaal voor de tournee is geschreven. De tekst van het nummer verschilt per locatie.

Het duo maakte eerder op deze manier gebruik van Twitter tijdens een optreden in Paradiso. Toen schreven Van Koningsbrugge en Van de Ven aan de hand van Twitterbericht het nummer ‘Ridder op ‘tWitter Paard’. De bezoekers konden hun zin insturen tijdens het eerste deel van de show, waarmee de twee in de pauze aan de slag gingen. In het tweede deel van de show werd het nummer opgevoerd. Bezoekers konden na de voorstelling het liedje gratis downloaden.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Jurk kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP