John Legend blij met WK voetbal in Zuid-Afrika

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws, WK Voetbal Corner

John Legend vindt het fijn dat het WK voetbal voor het eerst in Afrika wordt gehouden. De 31-jarige zanger is blij dat Zuid-Afrika de kans heeft gekregen het evenement te organiseren. Legend treedt vrijdag op tijdens de openingsceremonie van het WK voetbal.

Voetbalfan is Legend niet, maar hij vindt de sport wel boeiend. “Als je je erin verdiept, is het een interessante sport. Het is makkelijk om te volgen en met alle spanning die erbij komt kijken, is het zeker iets dat ik kan volgen.”

Legend deelt het podium met onder anderen Alicia Keys en de Black Eyed Peas. Ook de uit Colombia afkomstige zangeres Shakira treedt op, de 33-jarige brengt de single ‘Waka Waka’ ten gehore. Deze werd speciaal voor het WK opgenomen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Opzoek naar een leuke oranjehit? Rob Ronalds heeft zijn hit “Haar rode lampie” omgetoverd tot een echte WK hit.

We raden je aan het nummer ” We gaan voor niemand aan de kant” te downloaden.

Klik HIER om de WK hit van Rob Ronalds te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de WK Voetbal Corner te gaan en bekijk de oranjehits.

TOP