Fans mogen naar graf Michael Jackson op sterfdag

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Fans van Michael Jackson krijgen binnenkort toch de mogelijkheid om het graf van hun idool te bezoeken. In mei werd het fans verboden om het mausoleum op Forest Lawn begraafplaats in Los Angeles nog langer te bezoeken, maar op de sterfdag van de King of Pop wordt een uitzondering gemaakt.

Belangstellenden krijgen beperkte toegang tot de begraafplaats, waar ze het graf van een afstandje mogen bekijken, schrijft de Los Angeles Times. De begraafplaats overlegt momenteel met de familie Jackson om de details uit te werken. Aan het einde van de week moet er meer duidelijkheid zijn.

Op 25 juni is het precies een jaar geleden dat Michael Jackson overleed aan een overdosis propofol. Het medicijn werd toegediend door zijn lijfarts Conrad Murray, die wordt verdacht van dood door schuld. De zanger gebruikte het narcosemiddel tegen zijn chronische slapeloosheid.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om het album This is it DeLuxe Edition van Michael Jackson te kopen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Michael Jackson berichten te gaan.

TOP