Concert Korn HMH Amsterdam 19 september 2010

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws, Rock

Korn komt naar Nederland. De Amerikaanse metalband staat op 19 september in de Heineken Music Hall. De groep neemt Amsterdam op in de ‘Ballroom Blitz Tour’.

Het nieuwe album ‘Korn III: Remember Who You Are’ ligt op 9 juli in de winkels. De band kondigt aan tijdens de show niet alleen nieuwe nummers te spelen, maar ook oudere liedjes. Het nieuwe album gaat dankzij producer Ross Robinson terug naar de oude ‘heavy’ roots van Korn.

Korn wordt gezien als grondlegger van het nu-metalgenre. De band kreeg in 1994 bekendheid met het debuutalbum ‘Korn’. Hierop volgden studioalbums met bekende singles als ‘Freak on Leash’ en ‘Falling Away from Me’. ‘Korn III: Remember Who you Are’ wordt het negende album van de band uit Californië.

De voorverkoop begint zaterdag om 10.00 uur.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Korn Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP