Cheryl Cole Woman of the Year

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Cheryl Cole is dinsdagavond in Groot-Brittannië verkozen tot Woman of the Year tijdens de ‘Glammies’. De prijs is een initiatief van tijdschrift Glamour. Bij de Nederlandse variant sleepte Lieke van Lexmond die prijs in de wacht.

De zangeres betrad de rode loper in een lingerieachtige jurk, zo blijkt uit foto’s van de Britse Daily Mail. De 26-jarige Cole is zeer populair in Groot-Brittannië. Ze werd bekend toen ze in 2002 ‘Popstars: The Rivals’ won en in de meidengroep Girls Aloud terechtkwam.

In 2006 trouwde Cheryl met voetballer Ashley Cole. Haar echtgenoot bedroog haar echter diverse malen, waarop de zangeres in mei de scheidingspapieren indiende. De huwelijkscrisis was maandenlang voorpaginanieuws in hun thuisland.

“Het gaat heel erg goed met me”, sprak Cole toen ze haar prijs in ontvangst nam. “Ik ben erg opgetogen. Ik probeer nieuwe dingen uit en kom terug. Ik vind het fantastisch.” De zangeres treedt donderdag op tijdens het openingsconcert van het WK voetbal.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP