Aril Brikha bij Dance Department On Air zaterdag 12 juni 2010

by / woensdag, 09 juni 2010 / Published in Dance, Nieuws, Radio

Zaterdag is Dance Department ON AIR weer the place to be met veel ritme en veel entertainment. Naast haar functie als best beluisterde Dance radioprogramma, weet Dance Department ook een succesvolle clubavond neer te zetten met A-klasse artiesten uit binnen en buitenland. Dit keer is het aan de Zweedse technoheld Aril Brikha – die een live performance geeft -, Nederlands legende DJ Remy en Michael von L. a.k.a. ‘Ille Bitch’ de taak om deze hoofdstedelijke nacht te voorzien van de beste housebeats.
Michael ‘Ille Bitch’ von L

Michael von L. a.k.a. ‘Ille Bitch’ start de avond van Dance Department ON AIR. Zijn stijl is heel divers maar kan het beste getypeerd worden als house minimal, met techno invloeden. Zijn sets staan bol van progressive, house, techno and electro sounds. Waar hij in de underground scene eerst vooral bekendheid had, is hij nu resident van bekende concepten als Gasten Zonder Grenzen, Full Spectrum, Rekord3r en Upstruct.

LIVE: Aril Brikha

De melodieuze funky technoheld Aril Brikha komt zaterdag speciaal naar Nederland voor Dance Department ON AIR. Het Zweedse icoon die naast zijn eigen label Art of Vengeance zijn producties onderbrengt bij de pretentieuze labels Transmat, Peacefrog en Kompakt draait eigenlijk van alles, zijn muziek wordt betiteld als Detroit techno, house en deephouse. De kenners weten dat Aril Brikha al jaren ook garant staat voor mooie diepe techno producties. Aril is een producer en brengt zaterdag zijn muziek live ten gehore. Voor wie hem nog nooit live gezien en gehoord heeft: mis het niet!

DJ Remy

Haagse legende DJ Remy hoort bij de eerste generatie Nederlandse dj’s die de house en techno oppikten. Hij was toen al de talk of the town. Na jarenlang succesvol te zijn geweest in Nederland (o.a. met de Silly Symfonies-feesten) is hij sindsdien internationaal doorgebroken. Remy lijkt in het nieuwe millennium een tweede jeugd te zijn begonnen, met succesvolle producties, awards en draaibeurten over de hele wereld. Zijn passie voor muziek en dj’en is alleen maar gegroeid, dat is goed te merken en zaterdag tijdens Dance Department ON AIR ook te beleven!

AIR is een nieuwe nachtclub in Amsterdam en bevindt zich op de legendarische plek waar de voormalige iT gelokaliseerd was. Wekelijks prikt 538 Dance Department van 01:00 tot 04:00 uur door vanuit AIR met ‘538 Dance Department ON AIR’ en elke eerste zaterdag van de maand is er een speciale live-uitzending die om 20:00 uur vanuit de club begint.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor €. 12,50 euro via de website van AIR (www.air.nl)

Meer informatie: www.538dancedepartment.nl / www.air.nl

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP